Közlemény

Kedves Szülők! Kedves Gyerekek!

A kialakult járványhelyzet idejére, a kapcsolattartás megkönnyítésére létrehoztuk a Jó Kis Hely Rinyakovácsi Facebook csoportot, valamint egy e-mail elérhetőséget is készítettünk: rinyakovacsijokishely@gmail.com

Mivel erre az időszakra a személyes találkozást kerülni kell, így fontosak az online lehetőségek és a telefonon történő kapcsolattartás.

Telefonszámaink:

Valu-Tamás Hajnalka: 70/5087060

Bartáné Hegedüs Erzsébet: 70/6841361

Jakab József: 70/5000058

A felsorolt elérhetőségek bármelyikén fel lehet venni velünk a kapcsolatot. Ha segítséget igényelnek, igényeltek, mindenképpen várjuk a jelzést, legyen az tanulással kapcsolatos, vagy más fontosnak ítélt kérdés, probléma. Szeretnénk segíteni a kapcsolatot az iskolákkal, de más partnerrel is, pl. családsegítő, védőnő. A tanulással kapcsolatos problémákat jelezzük az iskola felé, ha egyéb segítség kell, pl. nyomtatás, akkor az is megoldható, ebben a Polgármester úr is felajánlotta a segítségét.

Hétfőn, szerdán és pénteken délelőtt ügyeletet tartunk a Szolgáltatóházban, ahol megfelelő óvintézkedések betartásával személyesen is sor kerülhet problémakezelésre.

Várjuk a jelzéseket, mindenkinek kitartást kívánok a járványhelyzet idejére!

Jakab József szakmai vezető